avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Izolatie terasa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Izolatie terasa

Buna ziua. Anul trecut am izolat termic terasa apartametului, deoarece locuiesc la ultimul etaj. Pana acum nu am primit nici un raspuns de la asociatie pentru returnarea banilor, acum intentionez sa merg mai departe. In primul rand as vrea sa stiu cum se formuleaza cererea pentru returnarea banilor catre asociatie (am un lapsus imens) apoi as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa recuperez macar banii pe materialul pus in oprea. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 13:07, 24 Ianuarie 2013
Executarea de reparatii partiale la partea comuna terasa imobilului nu sunt recomandate deoarece nu garanteaza scopul interventiei si nu sunt garantate
La momentul executiei reparatei ati incheiat document cu asociatia de proprietari in care sa se dovedeasca starea tehnica si eventual acordul asociatiei de proprietari pentru interventie asupra partii comune ?
Nu am incheiat, doar am fost si am intrebat si mi s-a spus ca ei nu inapoiaza banii. Dar am fost nevoita sa fac reparatiile, deoarece imi ploua in casa. In plus, a fost o furtuna care a smuls sarpantele vecinilor si cuiele mi-au gaurit izolatia si au smuls si tabla de pe coama blocului si a trebuit sa refac partial izolatia si sa pun tabla la loc
Ultima modificare: Joi, 17 Ianuarie 2013
mia0121, utilizator
In conditiile in care ati intrebat conducerea asociatiei inainte de a face aceasta reparatie si vi s-a raspuns ca nu vor plati nimic, v-ati asumat acest risc.
La acel moment, dupa ce v-au spus ca nu vor plati trebuia sa faceti o sesizare la serviciul de asistenta pentru asociatii din cadrul primariei.
Fiind vorba de parti comune, asociatia, din fondul de reparatii, avea/are obligatia sa se ocupe de reparatia terasei.
Acum, daca detineti documente prin care dovediti ca ati realizat aceasta lucrare, puteti proceda la reclamarea conducerii asociatiei la primarie si daca nu veti avea un rezultat pozitiv nu va ramane decat sa dati asociatia in judecata, respectiv comitetul executiv in frunte cu presedintele.
Oricare ar fi problemele, de acum incolo NU mai comuncati DECAT in scris, si solicitati numar de inregistrare la sesizarea, reclamatia sau petitia pe care o depuneti la conducerea asociatiei ca dealtfel la orice institutie.
L.C.
Va multumesc
Unde scrie ca trebuie sa obtina numar de inregistrare, aratati-mi si mie negru pe alb. Daca asociatiile nu sunt obligate sa tina evidenta cererilor inregistrate de la proprietari, pentru ce complicati mintile oamenilor cu numere trecute pe garduri ?.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii terasa si refuz incasare plata aquarius aquarius 1. Am un garsoniera la etajul 4 (ultimul etaj) pentru care am efectuat in mod individual reparatiile la terasa aferanta acesteia in aug 2012, asta dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Terasa blocului in curs de degradare vio_f vio_f Eu stau la etj 4 , terasa blocului , deasupra mea mai exact,a devenit degradabila si cand ploua am inundatii in casa. Conform legii este proprietate comuna si ... (vezi toată discuția)
Acoperis la bloc ciucuadrian ciucuadrian Va rog frumos luminati-ma si pe mine: - pentru realizarea unui acoperis la bloc, va rog frumos sa-mi spuneti cate semnaturi am nevoie pentru a demara aceasta ... (vezi toată discuția)