avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... licenta de transport 8+1
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

licenta de transport 8+1

Este obligatorie licenta de transport pentru persoane (8+1) incepand cu ianuarie 2013? Ma intereseaza si in UE care sunt tarile care solicita licenta de transport pentru aceasta categorie adica pentru microbuz 8+1. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Firma transport nicolae242 nicolae242 buna ziua, am si eu urmatoare intrebare: detin un microbuz de persoane 8+1 locuri, am permis categoria B din 1996 fara evenimente si doresc sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport - necesitate la transportul personalului angajat musatinul28 musatinul28 Buna ziua, Suntem o societate de constructii care transportam muncitorii angajati la diverse puncte de lucru cu microbuze de transport persoane 8+1.Am citi ... (vezi toată discuția)
Transport persoane in oras tweetyc5 tweetyc5 Buna ziua Eu efectuez transport angajati pentru o firma din oras cu 3 microbuze. Mentionez ca nu am licenta de trasnport. De la Primarie ma ameninta cu amenzi ... (vezi toată discuția)