avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestatie radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestatie radar

Buna seara !
Apreciez foarte mult daca cineva m-ar putea ajuta cu un raspuns.La data de 03.08.2012 am fost surprins in localitate de catre aparatul radar PYTHON 2 ,cu viteza de 104 km/h.Dupa mai multe prelungiri din anumite motive am ajuns sa vad si eu probele care au fost intampinate la dosar.
Am gasit acolo 4 foto ,in 2 foto care sunt la fel apar la distanta doua mogaldete care par a fi doua masini, nu se vede in ce sens ruleaza fiecare,jos in stanga la o poza apare data, ora 19.19.34 ,T 103/km si B 104 /KM, La poza 2 apar mogaldetele si 19.19.34 ,T104 /km si B 104 km/h .la poza 3 apare masina mea cu numarul vizibil si cealalta masina care nu se stie daca este parcata s-au ruleaza (cu spatele in foto) si ora 19.19.44 ,T 52 km/h si B 104 km/h ,la poza 4 apare masina mea dar nu cu numarul vizibil cealalta masina cu spatele dar nu se vede ca ar stationa s-au ar rula si ora 19.19.44 T 52 km/h si B 104km/h.
Ma poate lamuri cineva ce inseamna T si B din foto si daca sunt foto pe care le-am descris(asa cum le-am vazut eu ) ,sunt probe bune pentru a imi fi suspendat permisul s-au daca pot invoca eu ceva din poze pentru a imi fi admisa plangerea.
Multumesc anticipat !
(Scuzati ortografia )

Alte discuții în legătură

Nelamuriri C.Geta C.Geta buna seara.as avea nevoie de ajutorul dv. 1.am fost depistat cu aparatul radar cu 160km/h pe drum european.am contestat pv.politia a depus la dosar foto in ... (vezi toată discuția)
Amânare pronunțare plângere contravențională, eventual apel srgstancu srgstancu buna ziua, Am fost prezent la proces, in sala de judecata mi-a fost inmanata intampinarea Politiei impotriva actiunii de catre judecator si deasemeni mi s-a ... (vezi toată discuția)
Contestare pv depasire viteza mariuslm mariuslm Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am fost amendat pentru depasirea limitei de viteza in localitate cu 86 km/h. Nu am semnat procesul verbal, iar astazi l-am ... (vezi toată discuția)