avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare auto din amanet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare auto din amanet

Buna ziua.
As dori sa stiu in cazul unei firme de amanet care primeste spre amanetare si autoturisme, care este procedura de vanzare a acestora in situatia in care proprietarul nu isi mai ridica bunul.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: carm81sept , utilizator 19:55, 18 Ianuarie 2013
Ce clauza contine contractul de amanet privitor la transferul dreptului de proprietate?
Bunurile trec in posesia firmei de amanet la scadenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea bunului-factura sau/si contract? marlen_dud marlen_dud As dori sa imi spuneti cand un client este considerat proprietar in cel putin urmatoarele cazuri: 1. La cumpararea unui autoturism (intre 2 societati ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate in materie comerciala ContSters57637 ContSters57637 In cazul in care intr-un contract plata se face la termen si se mentioneaza ca dreptul de proprietate se transfera la momentul platii integrale a marfii, ... (vezi toată discuția)
Vanzare bun de catre casa de amanet toaderg toaderg Buna ziua, Puteți să-mi spuneți care este procedura de înregistrare în gestiune și vânzare a unui bun de către casa de amanet? Este obligată să ... (vezi toată discuția)