avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contestatie titlu executoriu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contestatie titlu executoriu

Am vandut un autoturism, insa cumparatorul nu l-a inregistrat pe numele lui. Ulterior, cumparatorul a fost sanctionat contraventional si amenzile au venit acasa la mine.Am fost somata apoi de Directia de Taxe si impozite, eu am primit somatiil;e pentru ca nu stiam despre ce este vorba...S-a dispus apoi executarea silita iar eu am facut contestatie la executare..si nu plangere contraventionala asa cum am inteles ca trebuia. Ce pot sa fac in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: BiancaTudose , utilizator 12:25, 18 Ianuarie 2013
Daca autoturismul nu a fost scos din evidenta Dvs fiscala, va trebui sa achitati sumele iar ulterior sa solicitati restituirea sumelor de la cumparator. Intr-adevar trebuia contestat procesul verbal; de contraventie atasand la acesta contractul de vanzare-cumparare.
Ultima modificare: Vineri, 18 Ianuarie 2013
ContSters98997, utilizator
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit ... danacorina danacorina Bunaziua. Am vandut masina in 08.08.2022 si s-a scos de la impozit in data de 09.08.2022, iar in 25.01.2023 s-a primit o amenda de parcare pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contraventie neplata peaj dana4max dana4max Buna ziua, In data de 01.03.2013 mi-am vandut masina, unei persoane din Bucuresti. Eu fiind din acelasi oras, am fost bucuroasa ca putem rezolva rapid. Am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala sau contestatie la executare? chucky chucky speta : p-v necomunicat in termen de 30 zile. invocarea prescriptiei executarii sanctiunii pe calea plangerii contraventionale sau contestatie la executare?:) (vezi toată discuția)