avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs pentru o actiune in pretentii a Asociatiei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs pentru o actiune in pretentii a Asociatiei de Proprietari

Azi am avut primul termen in recurs la o actiune in pretentii Eu stiam ca in recurs nu se mai administreaza probe
Parata a depus in recurs alte puncte de vedere pentru care a solicitat casarea sentintei in instanta de fond
Va rog un sfat urgent
Bineinteles ca voi depune inscrisurile pe care le cere instanta dar am convingerea ca se va judeca speta in cu totul alta directie
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 19:25, 18 Ianuarie 2013
Este vorba de casarea hotararii instantei de fond. Recursul se va judeca la instanta la care v-ati prezentat ci nu la alta instanta. Casarea sentintei si trimiterea cauzei la instanta de fond se va dispune daca va fi admis recursul, situatie in care instanta de fond( prima) va rejudeca cererea de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)
Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)
Contestație în anulare crismunteanu crismunteanu In anul 2012 luna ianuarie, persoana juridica a chemat in judecata o firma de asigurari solicitand instantei sa dispuna obligarea paratei la plata unei daune ... (vezi toată discuția)