avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract civil de prestari servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract civil de prestari servicii

Buna seara,
Ce presupune contractul civil de prestari servicii ce il poate incheia un parlamentar, deputat sau senator, cu o persoana pe care o angajeaza la cabinetul sau din teritoriu? Ce contributii catre stat plateste angajatorul si ce contributii catre stat plateste prestatorul? Este nevoie ca prestatorul sa fie Persoana Fizica Autorizata? In ce conditii poate beneficia prestatorul de vechime in munca, somaj, concediu pre si post natal si indemnizatia de crestere a copilului?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului? TITA MARIANA TITA MARIANA Bună ziua. Intrebarea mea este dacă pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului având în vedere că sunt încadrată la un birou senatorial pe ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ariana1979 ariana1979 am si eu o intrebare in momentul nasterii copilului voi avea 17 luni consecutive lucrate la primarie, dar cu contract de prestari servicii, si de la contabila ... (vezi toată discuția)