ContSters136598 
	    	Utilizator

ContSters136598 
	    	Utilizator	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

Manole Dumitru 
	    	Utilizator

Manole Dumitru 
	    	Utilizator	    

ContSters136598 
	    	Utilizator

ContSters136598 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 p.dana34	                   

poti recuza un judecator in cazul unui divort cu copii minori pentru motivul ca intre el si parat exista o relatie de prietenie de foarte multi ani si daca da ... (vezi toată discuția)
	                    p.dana34	                   

poti recuza un judecator in cazul unui divort cu copii minori pentru motivul ca intre el si parat exista o relatie de prietenie de foarte multi ani si daca da ... (vezi toată discuția)

teslovan florentina	                   

buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de ... (vezi toată discuția)
	                    teslovan florentina	                   

buna ziua.Care ar fi motivele pentru care se recuza un judecator?Am incercat stramutarea dar fara rezultat.Faptul ca judecatorul respectiv a fost prieten de ... (vezi toată discuția)

Stoica Nicoleta	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa procedez in cazul in care un judecator a suspendat judecarea unei ordonante presedintiale pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
	                    Stoica Nicoleta	                   

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti si mie cum pot sa procedez in cazul in care un judecator a suspendat judecarea unei ordonante presedintiale pentru acordarea ... (vezi toată discuția)