Buna ziua.Ma adresez dvstr in legatura cu informatii privind inceperea unei afaceri mici.Ma gandeam sa deschid o clatitarie ambulanta in Timisoara.Ma intereseaza pasii care ar trebui urmati.Am citit ca in primul rind trebuie sa infiintez ori srl ori pfa.Asta e partea usoara,ce urmeaza dupa aceea doresc sa ma informati dvstr.Ce acte,autorizatii trebuie.Multumesc anticipat
sunt mai multi pasi si trebuie putintica rabdare. Dupa ce hotarati sub ce forma veti activa, eu recomand ca intreprindere individuala, trebuie autorizatii sanitare, autorizatii pentru spatiu, program de functionare vizat la primarie, casa de marcat cumparata si fiscalizata si mai sunt. Important e si ce puneti in clatite ca mie imi plac.
am gresit putin cu spatiul ca vad ca vreti ambulant, probabil o rulota. Rulota trebuie autorizata din punct de vedere sanitar iar comertul ambulant se autorizeaza de primarii, de fapt locurile in care se desfasoara comert ambulant (vezi legea 12/1990 art. 1 lit. b)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Rulota comerciala
alenico28
Buna ziua! Am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns pe internet. Mi-am facut un pfa pentru produse de patiserie, cofetarie, panificatie. Spatiul de ... (vezi toată discuția)