avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau ajutor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau ajutor

In anul 1996 mi-a fost anulat Certif.most.de pe urma raposatului parinte privind masa succesorala cu toate ca era emis un T.P.pentru suprafete.
Aceeasi persoana cere anulare T.P in 1996 respinsa de instanta.
In2002 persoana revine cu o noua actiune de anulareT.P din nou instanta respinge(sentinte definitive)
Cum se poate face ca Cerif.de most.sa-l readuc la starea initiala?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: axinte gheorghe , utilizator 14:00, 20 Ianuarie 2013
Pentru ce motiv s-a anulat certificatul de mostenitor?
Rudele care au cerut anularea pentru ca masa succesorala nu este reala desi primaria imi daduse Anexa I comf.cu actele ce le detin acestia,respectiv casa si teren aferent pentru care teren detin T.P,restul am aratat in interventia anterioara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune stancuta41 stancuta41 Buna ziua!Cu deosebit respect , va solicit ajutorul in urmatoarea problema: -Exista un titlu de proprietate emis in anul 1995, prin care ... (vezi toată discuția)