avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Actiune in constatare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Actiune in constatare permis auto

Buna seara, am si eu o intrebare:
Am permis categoria B si Tr (la categoria Tr pot conduce un vehicul cu inca doua remorci atasate). Vreau sa conduc un ansamblu de vehicule din categoria BE (ansamblul format dintr-un autovehicul trăgător din categoria B şi o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată depăşeşte 750 kg, iar masa totală maximă autorizată a întregului ansamblu depăşeşte 3.500 kg). Pot face o actiune in constatare in instanta prin care sa reiasa faptul ca avand aceste doua categorii NU MAI ESTE NECESAR SA AM FAC SI CATEGORIA BE?
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
justinn, utilizator

Alte discuții în legătură

Legislatie rutiera taga taga Posesor permis de conducere categoria B ,de ce categorie este nevoie pentru ca sa pot conduce auto+remorca? (vezi toată discuția)
Categoria b si tr ContSters308198 ContSters308198 Salutare! Eu am permisul luat acum 13 ani, atunci am dat pt b si tr. intrebarea mea este> Pot eu sa conduc un vehicul si o remorca cu masa mai mare de ... (vezi toată discuția)