ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

ContSters42249, utilizator
 ContSters42249, utilizator 	
			 sanduxxl 
	    	Utilizator

sanduxxl 
	    	Utilizator	    

sanduxxl, utilizator
 sanduxxl, utilizator 	
			 ContSters42249 
	    	Utilizator

ContSters42249 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Nina1	                   

Buna seara,
In 2009 am fost contactata telefonic de o banca pentru plata ratelor restante la un imprumut bancar. Am fost surprinsa de amenintarile celor de la ... (vezi toată discuția)
	                    Nina1	                   

Buna seara,
In 2009 am fost contactata telefonic de o banca pentru plata ratelor restante la un imprumut bancar. Am fost surprinsa de amenintarile celor de la ... (vezi toată discuția)

adrian-farcas	                   

Buna ziua
In 2006 am luat 2 credite de nevoi personale la cateva luni distanta unul de altul. Au fost platite cateva rate la fiecare iar mai apoi nimic. ... (vezi toată discuția)
	                    adrian-farcas	                   

Buna ziua
In 2006 am luat 2 credite de nevoi personale la cateva luni distanta unul de altul. Au fost platite cateva rate la fiecare iar mai apoi nimic. ... (vezi toată discuția)

ralukastrugaru	                   

am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit ... (vezi toată discuția)
	                    ralukastrugaru	                   

am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit ... (vezi toată discuția)