avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15/2003
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15/2003

Buna seara, am avut un prieten care anul trecut a primit de la primarie un teren in baza legii nr.15/2003 acesta fiind cu un handicap sever, paralizat in scaun cu rotile.
Acesta suprafata ia fost atribuita in folodinta gratuita pentru constructia unei locuinte proprietate personala, atribuirea facandu-se pe durata existentei constructiei, potrivit Legii nr.15/2003.
Totodada avand obligatia ca in termen de un an sa inceapa constructia, cu respectarea unuia din cele 4 proiecte de casa puse la dispozitie de Primarie.
Nenorocirea a venit el a murit, nu a apucat sa faca nimic fiind tot mai bolnav.
Intrebarea mea catre dvs. este: Ce se intampla acum cu terenul, il ia primaria, se poate face succesiunea pe el in favoarea mamei lui, care a umblat saraca cu toate actele. Va Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea15 roxi17 roxi17 Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)
Lg. 15 din 2003 torominu torominu As avea si eu o intrebare. Vreau sa cumpar de la cineva un teren primit de la primarie prin Lg. 15/2003.M-am gandit sa fac o promisiune de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, ... mariusionutvoinea mariusionutvoinea Bună ziua Acum 5 ani am obținut un teren în baza legii 15/2003, concesionat de primăria Tunari în vederea construirii unei locuințe. În 2018 am ... (vezi toată discuția)