avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... daune lipsa de folosinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

daune lipsa de folosinta

Imi puteti spune care este articolul de lege sau legea care prevede daune pentru lipsa de folosinta? Este cumva prevazut si in codul civil o asemenea prevedere privitor la daune pentru lipsa de folosinta?
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 17:34, 22 Ianuarie 2013
Stimat forumist,

Lipsa de folosință (beneficiu nerealizat) se poate cere pe articolele Noului Cod Civil privind răspunderea civilă delictuală, respectiv Art. 1381 și urm. di Cod.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune recuperare cheltuieli intretinere Mara 30 Mara 30 Am acceptat sa las un prieten sa-mi foloseasca imobilul facandu-i si contract de comodat. desi nu am perceput chirie, dupa 5 luni am constatat ca nu a platit ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul de drept ? ddianna ddianna Buna ziua, Care este temeiul de drept pe care se bazeaza cererea de chemare in judecata ce are ca obiect obligarea debitoarei la plata unei sume de bani de ... (vezi toată discuția)
Actiunea in pretentii in lumina noului cod civil Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Va rog sa ma ajutati sa stabilesc temeiul juridic al unei astfel de actiuni, bazata pe prevederile noului cod civil. (vezi toată discuția)