avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări suine
                      Utilizator

suine
                      Utilizator                    

frasin	                   

buna ziua !
Problema mea este :Se face impartirea unui teren la tara in  intravilan si extravilan.
Suntem mai multi frati.
Problema este partea de teren ... (vezi toată discuția)
	                    frasin	                   

buna ziua !
Problema mea este :Se face impartirea unui teren la tara in  intravilan si extravilan.
Suntem mai multi frati.
Problema este partea de teren ... (vezi toată discuția)

grigore florentin	                   

Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare.
De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)
	                    grigore florentin	                   

Buna ziua, cer consiliere in subiectul prezentat in continuare.
De aproximativ 2 ani urmaresc sa intru in posesia actului de propietate a imobilului in care ... (vezi toată discuția)

Cornel03	                   

Tatal meu si cu fratele lui au o propietate primita mostenire de la parintii lor, bunicii din partea tatalui, formata dintr-o casa si un teren intravilan.Sunt ... (vezi toată discuția)
	                    Cornel03	                   

Tatal meu si cu fratele lui au o propietate primita mostenire de la parintii lor, bunicii din partea tatalui, formata dintr-o casa si un teren intravilan.Sunt ... (vezi toată discuția)