buna ziua !
Problema mea este :Se face impartirea unui teren la tara in intravilan si extravilan.
Suntem mai multi frati.
Problema este partea de teren intravilan si extravilan care a revenit mamei (acum decedata), care nu a avut venit si pe care cu acordul verbal al celorlalti frati am luat-o la mine (in oras) si am intretinut-o si ingrijit-o 18 ani si tot verbal s-a convenit atunci (1983) sa-mi revina mie casa cu terenul aferent.
Problema e ca unul din frati nu vrea sa cedeze partea batranei si a tinut pe loc la notariat aceasta actiune de iesire din indiviziune (fiind in joc si alt teren care ne revenea dupa tata).
Toti ceilalti frati recunosc si vor sa-mi cedeze mie.
Intrebarea mea este: legislatia in domeniu nu stipuleaza nimic referitor la acest aspect , care sa fie in favoarea celor care au ingrijit si intretinuti batrani stiut fiind faptul ca la tara nu existau pensii?
Cu speranta ca m-am facut inteles va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.
Iesire din indiviziune
suine
Buna ziua ,
parintii mei vor sa faca iesirea din indiviziune pentru teren intravilan si extravilan.
E vorba de un teren si intravilan si extravilan care a ... (vezi toată discuția)