avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ultrajul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ultrajul

va rog din suflet daca puteti sa imi dati un sfatin urmatoarea problema:sotul meu a avut o altercatie cu un prieten acesta chemand politia.Politisti s-au purtat cam abuziv si anume l-au incatusat pe sotul meu si l-au condus la sectia de politie aplicandui si o corectie pe drumul spre sectie .Sotul meu fiind incatusat ca sa se apere l-a muscat pe unul din politisti de umar si pe altul de deget.Ulterior politisti in cauza au declarat ca l-au incatusat pe drum acest lucru nefiind adevarat fiindca l-au incatusat pe loc si am si martori in acest sens si au dezvoltat si o poveste cum ca s-a opus retinerii si ca sotul meu conducea o masina si l-au urmarit fapt care nu este adevarat si am martori in acest sens.Sotul meu era pieton in momentul in care l-au oprit politisti si a recunoscut la procuratura ca i-a muscat .Va rog cum pot lupta impotriva lor tinand cont ca a inceput procesul cu acestia.Am avocat dar acesta crede ca sotul meu ar scapa mai ieftin daca ar accepta procedura simplificata.Eu insa nu vreau sa recunoasca ceva ce nu a facut doar ptr ca politia are un cuvant in plus in fata sotului meu care e recidivist VA ROG DATI-MI UN SFAT
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 20:50, 22 Ianuarie 2013
ma scuzati ca insist dar nu se poate o defalcare a dosarelor astfel incat ptr ultraj sa aleaga procedura simplificata iar ptr conducere si refuzul de a i se recolta probe sa se judece?si doua ultime intrebarei daca alege procedura simplificata cat ar mai dura procesul?si pot cere in instanta ca politisti sa fie supusi testului poligraf?va rog sa ma intelegeti caut toate metodele ptr a iesi cu o pedeapsa cat mai mica VA MULTUMESC
Cu tot respectul dar e foarte greu de crezut că polițiștii au „fabricat” o asemenea poveste.
În actele întocmite trebuie să apară un nr de înmatriculare auto - care nu poate fi inventat, iar pentru sustragerea de la recoltarea probelor biologice trebuie să fi fost întocmit un proces-verbal. Iar dacă l-au încătușat de ce nu l-au dus la analize? Acolo se consemna refuzul și de către medic.
De ce să fi făcut polițiștii toate aceste acte în plus?

Poate soțul D-voastră fiind sub influența alcoolului nu-și mai amintește dacă a condus sau nu. Iar e foarte greu de crezut că polițiștii l-au incătușat fără nici un motiv... La un control de rutină, sau la o simplă verificare a unui pieton, poliția nu încătușează.

Nu știu ce martori aveți, dar după părerea mea povestea expusă de D-voastră nu prea poate fi susținută.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul recoltarii probelor biologice de catre politist cristalina cristalina in urma testării a avut o concentratie de alcool in aerul expirat de 0,86. A refuzat recoltarea probelor biologice. După ce a constientizat gravitatea ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu - suspendare permis de conducere GabrielP90 GabrielP90 Buna ziua, Saptamana trecuta ma aflam cu masina in parcarea unui magazin, motorul oprit, cheile in buzunar cand a oprit un echipaj de politie in spatele ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis cosminfurdean cosminfurdean Buna ziua, In data de 29.04.2011 am avut un accident minor cu masina personala la volanul careia se afla un prieten de-al meu. Accidentul a fost cu o masina ... (vezi toată discuția)