avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Proprietati executate (LICITATII)
Discuție deschisă în Executare silită

Proprietati executate (LICITATII)

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un apartament 2-3 camere si ma gandeam sa fie un apartament executat pentru ca am obsertat ca este cu 25% chiar 50% mai ieftin decat un apartament direct de la proprietar.

Vroiam sa va intreb daca ma supun unui risc? Ce se poate intampla?

Va multumesc anticipat.

Cu respect,
Alexandru Stanciu
Cel mai recent răspuns: alcs_alx , utilizator 11:43, 22 Ianuarie 2013
Aceste executari silite se fac importiva vointei proprietarului si de regula acesta locuieste acolo cu familia. In caz de adjudecare va trebui sa formulati o actiune privind evacuarea fostilor proprietari.
Si asta inseamna sa mai stau cativa ani pana la solutionarea cazului?

Sau daca am nororc, in 2-3 luni se rezolva procesul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In calitate de posibil cumparator al unui imobil scos la licitatie, ai dreptul sa vizionezi casa ptr care licitezi? husseincudop husseincudop M-am inscris la licitatie ptr achizitionarea unui apartament executat silit. INTREBARE Am dreptul sa vizionez casa inainte de desfasurarea licitatiei? (vezi toată discuția)
Executare silita -licitatie apartament- dezbatere mostenire mrbigrama mrbigrama Buna seara, Apelez la experienta D-vs poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe detalii: Dorind sa ma inscriu la o licitatie publica a unui apartament, am ... (vezi toată discuția)
Evacuare Tony-tony Tony-tony Problema mea este urmatoarea Acum un an de zile am cumparat un imobil. Din pacate fostul proprietar nu are de gand sa paraseasca apartamentul, drept urmare ... (vezi toată discuția)