avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in munca - calcul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in munca - calcul

Buna ziua ! Pentru cei din domeniul resurse umane, rog a-mi raspunde daca la calculul vechimii in munca pentru un salariat , ceea ce se scade din vechime este doar "concediul fara plata" ( ...la concedii medicale, concedii crestere copil se platesc cotizatiile la stat si se i-a ca si vechime in munca) ?. Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: cristina_mihaela , utilizator 18:08, 22 Ianuarie 2013
Numai absentele nemotivate si CFP-urile se scad din vechimea in munca ...
Asa stiam si eu...de nemotivate uitasem, insa nu prea avem.Multumesc din suflet. Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absentele nemotivate sunt evidentiate in cartea de munca? anuca_m anuca_m daca absentez nemotivat 2 zile lucratoare intr-o luna si sunt evidentiate in prezenta lunara ca si absente nemotivate, cum afecteaza acest lucru in cartea de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical 1Anon1m 1Anon1m Buna ziua . Am rugamintea daca se poate sa ma lamuriti cu o problema legata de concediul medical. In perioada 2.08.2019 - 9.08.2019 am avut concediu medical ... (vezi toată discuția)
Vechime si spor de vechime AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru Cand se calculeaza anii lucrati din cartea de munca pentru a i se acorda sporul de vechime in functie de anii lucrati se scad zilele de fara plata? Sau ele nu ... (vezi toată discuția)