avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONFLICT DE MUNCA CA URMARE A AMENINTARII CU ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONFLICT DE MUNCA CA URMARE A AMENINTARII CU CONCEDIEREA

Buna ziua,
Intreb, in numele unui colectiv din cadrul unui cunoscut ONG, daca este posibila afilierea noastra la un sindicat care sa ne reprezinte in relatia cu angajatorul deoarece ne sintim neindreptatiti, amenintati cu externalizarea serviciilor pe care le prestam, sau trebuie sa alegem un reprezentant al salariatilor, avand in vedere ca suntem peste 50 de salariati angajati. Am opta pentru sindicat deoarece un reprezentant al salariatilor ar putea fi amenintat sau intimidat. Daca ne puteti ajuta cu un sfat, v-am ramane recunoscatori.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:01, 23 Ianuarie 2013
Da, va puteti afilia la un sindicat care sa va reprezinte interesele .. insa acel sindicat trebuie sa fie constituit la nevel de sector de activitate sau la nivel national.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie munca,negocierea ccm samir69 samir69 Ce se intimpla daca la nivel de unitate(are trei puncte de lucru in doua orase) sindicatele, in numar de trei, nu sunt reprezentative si nici afiliate la o ... (vezi toată discuția)
Negociere ccm buna ziua. angajatorul a initiat negocierea ccm ... Florescu Madalina Florescu Madalina Negociere CCM Buna ziua. Angajatorul a initiat negocierea CCM la niel de unitate cu reprezentantii salariatilor, la nivelul unitatii nefiind constituit ... (vezi toată discuția)
Reprezentativitatea sindicala Mitzi76 Mitzi76 Prin decizia 7 din 2008 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie se stabileste ca o organizatie sindicala, pentru a fi reprezentativa poate indeplini alternativ ... (vezi toată discuția)