avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... termen contestare HCL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

termen contestare HCL

Buna ziua,

Intr-o HCL privind aprobarea listei de repartizare a unor locuinte ANL, se precizeaza ca: contestatiile cu privire la repartizarea locuintelor se vor adresa Primarului in termen de 7 zile de la afisarea listelor, conform art. 15 alin. 4 din H.G. nr. 962/2001. Daca nu am depus contestatie in acest termen, mai exista vreo cale sa obtin schimbarea repartitiei? motivul fiind ca am realizat ulterior ca familii avand un numar mai mic de membri au primit locuinte cu suprafata mai mare (acelasi nr. de camere, dar in total suprafata e mai mare). In HCL nu s-a precizat suprafata locuintelor, ci doar nr. de camere, deci nu aveam de unde sa stiu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adelina mihut , utilizator 13:07, 25 Ianuarie 2013
Buna ziua,

Avand in vedere ca ati avut un termen in care puteati depune contestatie si avand in vedere ca nu am gasit in hotarare alta cale de atac a modului in care a fost facuta lista.. nu cred ca mai aveti ce face.

Oricum exista si alte criterii de departajare, nu doar numarul de persoane, deci poate ca nu ati fost nedreptatit la repartizare.
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2013
Dana Fatol, Avocat
aici e HCL-ul respectiv: [ link extern ]
Eu asa inteleg, ca nr de persoane conteaza.
Ultima modificare: Vineri, 25 Ianuarie 2013
adelina mihut, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate anula o hotarare a consiliului local? alinandre alinandre Buna ziua, Am un dosar depus la primaria sector 4 din anul 20001,in septembrie 2009 s-a dat o hotarare a cons.local prin care s-a aprobat lista de ... (vezi toată discuția)
Repartizare locuinte anl cristisort cristisort buna ziua! as dori sa ma ajutati si pe mine cat mai urgent si sa ma lamuriti daca este corecta procedura primariei--s-au construit locuinte ANL intr-un numar ... (vezi toată discuția)
Locuinta pentru functionarii publici cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Nu stiu daca subiectul pe care il propun se incadreaza in aceasta tema. As dori sa stiu daca exista vreo reglementare legala prin care sa se ... (vezi toată discuția)