avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Imobilizari in conservare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Imobilizari in conservare

Am urmatoarea situatie: o parte din imobilizarile pe care le detine societatea au fost conservate pe perioada iernii 5 luni/an timp de 3 ani
Amortizarea nu a fost recalculata la punerea in functiune a imobilizarilor respective si am ajuns in situatia in care unele dintre ele ar fi trebuit sa-si termine perioada de amortizare inca din 2012.
Ce solutie as avea sa corectez aceasta greseala fara a trece valoarea reziduala pe cheltuiala nedeductibila? #-o
Cel mai recent răspuns: scorpiutza , utilizator 18:12, 4 Februarie 2013
Nimeni nu ma poate ajuta???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate cu activitate suspendata AMANDINA AMANDINA [b]Caz[/b]: o societate cu activitate suspendata pe 3 ani, suspendarea inregistrata la Registrul Comertului. [b]Intrebari[/b]: pe perioada suspendarii se ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate reevaluari marius2009 marius2009 la data de 31.12.2008 am efectuat reevaluarea unei cladiri a carei valoare de intrare a crescut deci si amortizarea contabila in anul 2009 a fost mai mare ... (vezi toată discuția)
Decl 101-amortizarea alinafay_bv alinafay_bv Buna ziua, unde se trece corect in declarta 101, sold contului 681, -numai la amortizare fiscala (rd.14 din declaratia 101) -la randul 31 din declaratie-la ... (vezi toată discuția)