avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termene ;evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

termene ;evacuare

In momentul in care locuinta este cumparata la licitatie ni se da un termen de eliberare(cate zile de la cumparare) sau vin direct cu sechestrul?Care sunt pasii legali din momentul cumpararii?

Am auzit de articolul cu evacuarea pe timp de iarna: “Nicio evacuare din imobilele cu destinaţie de locuinţă nu poate fi făcută de la data de 1 decembrie şi până la data de 1 martie a anului următor, decât dacă creditorul face dovada că, în sensul dispoziţiilor legislaţiei locative, el şi familia sa nu au la dispoziţie o locuinţă corespunzătoare ori că debitorul şi familia sa au o altă locuinţă corespunzătoare în care s-ar putea muta de îndată.” Dar daca nici creditorul nici debitorul nu au la dispozitie locuinta corespunzatoare?Ce inseamna locuinta corespunzatoare?Poate fi locuinta parintilor?

Alte discuții în legătură

Executare silita locuinta pufita pufita In urma unui credit ipotecar neplatit de 2 ani am ajuns la executare silita(a 3-a licitatie a fost pe data de 10.10.2012).O persoana aflata in aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)
Evacuat cu copii minori odr1 odr1 stau in chirie si am primit avertisment sa eliberez apartamentul in 45 de zile, am doi copii minori si ii cresc singur.mie greu sa gasesc alta locuinta in asa ... (vezi toată discuția)
Executare silita cristina54 cristina54 Buna seara. Exista o lege care interzice executarea silita a unui imobil, pe perioada de iarna. Care este aceasta perioada sau se stabileste functie de ... (vezi toată discuția)