avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere denunt calomnios
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere denunt calomnios

la ce sectie de politie fac plangere pentru infractiunea de denunt calomnios, la cea de la domiciliul meu ,al inculpatului sau in alta parte sau pot si la parchet?
Cel mai recent răspuns: gina4rgg , utilizator 12:11, 24 Ianuarie 2013
la cea a reclam. oricum nu cred ca aveti sanse de izbanda. va dau un caz
o pers a fost reclamata pe nedrept, in mai multe randuri pt diverse fapte cu care nu avea nici o legatura. rasp la plangerea pt denunt calomnios, a fost "ca orice cetatean are dreptul la petitie si...etc" M_A SCARBIT JUSTITIA din Romania. orice om de doi bani te poate reclama, tu faci drumuri si cheltui bani la prezenta la audieri si apoi/.....e bine sa te resemnezi...sau poate ai mai mult noroc. poate te ajuta mai mult un av, pers in cauza nu si-a angajat av si probabil de-aia i-au dat cu flit
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea partilor nutzzu nutzzu in cazul unui denunt calomnios poate interveni impacarea partilor? retragera plangerii inlatura raspunderea penala? (vezi toată discuția)
Speta nutzzu nutzzu in urma cu 6 luni am fost am fost reclamat pt luare de mita .In urma cu o luna am primit NUP,iar in rezolutia respectiva,procurorul constata ca fapta nu ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios - probleme cu vecinul reclamant, oportunitate plangere elenarodicabota elenarodicabota vecinul meu este reclamant de meserie.din 2011 cand am cumparat o proprietate langa el se tine de facut la reclamatii la adresa mea si a familiei mele.ba la ... (vezi toată discuția)