avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Accident
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Accident

Buna! Anul Trecut am avut un accident cu masina firmei(autocamion 40t)provocand daune materiale serioase.
Angajatorul neavand asigurare Casco vrea sa platesc toate daunele facuta aprox 10.000 euro... ce pot face in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 25 Ianuarie 2013
Poate doar sa contestati valoarea prejudiciului ... chiar daca avea CASCO, tot erati obligat sa reparati prejudiciul cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu masina firmei MihaiPetre MihaiPetre Am facut accident cu masina sefului meu, care este inregistrata pe firma, in timpul serviciului . Masina are dauna aproape totata , nu are casco , era ... (vezi toată discuția)
Accident de masina mirciov pavel daniel mirciov pavel daniel am facut un accident de masina,am condus 400 de metri ,mi-a taiat cineva calea si pt al evita am facut stanga,am prins nisip si am intrat in alta masina,eu nu ... (vezi toată discuția)
Asigurare casco booyaka booyaka Buna ziua. Am si eu o problema si poate e cineva care ma poate ajuta . Eu sunt agent de vanzari la o firma de distributie si acum 3 zile am facut un accident ... (vezi toată discuția)