avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit CAS-pers. fizice neautorizate.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit CAS-pers. fizice neautorizate.

AM PRIMIT O SCRISOARE DE LA C.AS. SA MA PREZINT CU TOATE DECLARATIILE FISCALE PE CARE LE- AM LA FINANTE PE CINCI ANI CA SA-MI CALCULEZE IMPOZITUL. IN FIECARE AN DEPUNEAM DECLARATII DIN ARENDARE PAMANT FISCALE . NU MI-A SPUS NIMENI CA TREBUIE SA PLATESC SI LA C.A.S. DIN ARENDARE PAMANT IMPOZIT NU SUNT PERSOANA FIZICA AUTORIZATA. SUNT ANGAJAT BENEFICIEZ DE ACOLO DE C.A.S.
CE SA FAC?
SA MA DUC CU DECLATATIILE SA-MI CALCULEZE CA SA PLATESC?--

Alte discuții în legătură

Declaratia 221 venit din exploatarea terenurilor agricole si animale marcelctin marcelctin Buna seara. Ieri am primit de la administratie adresa sa ma prezint la anaf, astazi m-am prezentat si m-au intrebat de ce nu am depus anul trecut declaratia ... (vezi toată discuția)
Plata impozit arenda amphora amphora Buna ziua, Am un contract de arendare in derulare si am primit un act aditional prin care trebuie sa aleg modul de impozitare (la sursa sau determinare venit ... (vezi toată discuția)
Impozit opreacosmin opreacosmin buna sotia mea are de 10 ani 5 hectare de pamant date in arenda se plateste ceva impozit pe venit ,mentione ca primeste doar produse ce se cultiva pe acest ... (vezi toată discuția)