avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Continut dosar pensionare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Continut dosar pensionare

Buna ziua,
va rog sa-mi spuneti ce adeverinta trebuie sa elibereze angajatorul pentru o persoana care a fost angajata a societatii in perioada 01.05.2000 - 18.05.2007 si care in acest moment isi intocmeste dosarul de pensionare ? Mentionez ca societatea are conditii normale de munca, angajatul nu a beneficiat de sporuri permanente, nu s-a lucrat in schimburi. Pentru perioada mentionata exista inscrisuri in cartea de munca si sunt depuse toate declaratiile si statele de plata de catre societate.
Va multumesc.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 25 Ianuarie 2013
va trebui eliberata o adeverinta de vechime in munca in care sa se precizeze perioada lucrata, functia, salariul si sporurile cuprinse in c.i.m. , precum si faptul daca ca a lucrat in grupe de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte pentru dosarul de pensionare popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce adeverinta trebuie sa elibereze angajatorul pentru o persoana care a fost angajata a societatii in perioada 01.05.2000 - ... (vezi toată discuția)
Pensie Childesco_Sasa Childesco_Sasa Buna ziua, am si eu o problema cu dosarul meu de pensionare. Am depus dosarul in cauza, iar acesta nu a fost acceptat deoarece ei imi spun ca nu indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Adeverinte dosar pensie boala lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati, am un angajat care urmeaza sa se pensioneze de boala, am insa urmatoarele nelamuriri: - daca la noi in firma nu ... (vezi toată discuția)