avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturi de autor - ce impozit trebuie sa platesc?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturi de autor - ce impozit trebuie sa platesc?

Buna.
Nu stiu cum sa procedez cu fiscul ca sa fiu clean!
Vand poze pe internet pe un site american, veniturile le primesc direct in contul bancar. Ce am de facut? Ce declaratie trebuie sa depun? Ce impozit trebuie se platesc? In afara de impozit trebuie sa platesc si contributii? [ sunt angajat in alta parte unde le platesc deja]
Cineva poate sa ma ajute?

Alte discuții în legătură

Declarare venituri realizate online persoana fizica davidw davidw Buna ziua, Situatia este urmatoarea: In anul 2016 am realizat venituri din activitati de marketing afiliat prin promovarea unor produse si servicii ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu o firma straina - se plateste impozit pe venit? deionara deionara Buna ziua, Colaborez cu o companie straina (practic un site de internet unde m-am inregistrat, ofer servicii de consiliere, iar ei imi trimit banii pe care ... (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)