avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE NECESARE VANZARE TEREN EXTRA VILAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE NECESARE VANZARE TEREN EXTRA VILAN

Ce acte am nevoie si de unde le pot elibera pentru vanzarea la notariat a unu teren extravilan.,..momentan detin titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat,pe titlul de proprietate primaria poate sa ma treaca ca mostenitor ???
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:10, 26 Ianuarie 2013
Mergeti la notar si solicitati dezbaterea succesiunii.
Dezbateti succesiunea. Dupa faceti cadastru si intabulare apoi vindeti. Sunteti singurul mostenitor al tatalui?! Nu mai aveti frati sau mama nu mai este in viata?! Caci si acestia vin cu o cota parte la mostenire, daca exista, insa puteti vinde toti impreuna .
anexa 24 se mai elibereaza de la primarie daca am titlu de proprietate ?sau doar pt acele adeverinte de proprietate se elibereaza.de la primaria din comuna nu pot cere un certificat de mostenitor fara sa mai merg la notariat ???
Nu! Cum sa cereti de la Primarie?! De ce nu de la Alimentara sau de la Magazinul mixt din sat?!
Certificatul de mostenitor se elibereaza in cadrul dezbaterii procedurii succesorale pe cale amiabila la notar sau in instanta daca mostenitorii nu se inteleg!
Mergeti la notar!
cei de la notariat de unde stiu cati mostenitori sunt ???odata ce eu am certificatul de de ces al tatalui si al mamei mele +titlul de proprietate pe numele tatalui meu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
luputinel, utilizator

Alte discuții în legătură

Anexa 24 cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu. Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)
Se mai face succesiune daca e un singur mostenitor? miualexandru61 miualexandru61 Buna ziua, Am o rugaminte daca ma puteti ajuta,mama mea este singurul mostenitor al mamei si tatalui ei,acestia au decedat si a ramas titlul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Act de proprietate luciana87 luciana87 in urma cu 2 saptamani am primit de la primarie o circulara prin care era chemat tata la primaria unui oras din alt judet sa ridice actul de proprietate al ... (vezi toată discuția)