DeadMau 
	    	Utilizator

DeadMau 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Acest major mai poate beneficia de pensie de intretinere pana la limita de varsta,daca da in ce conditii legale ?
 DeadMau 
	    	Utilizator

DeadMau 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

jacqueline_k	                   

Buna ziua!
La compartimentul de resurse umane de la societatea unde lucrez s-a primit o cerere formulata de un angajat pentru sistarea pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)
	                    jacqueline_k	                   

Buna ziua!
La compartimentul de resurse umane de la societatea unde lucrez s-a primit o cerere formulata de un angajat pentru sistarea pensiei de intretinere ... (vezi toată discuția)

Mamicaingrijorata	                   

Pensie alimentara
Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)
	                    Mamicaingrijorata	                   

Pensie alimentara
Baiatul meu cel mare a implinit 19 ani (la 18 ani era in clasa a XII-a). Peste cateva zile, urmeaza sa plece la studii in Olanda ... (vezi toată discuția)

dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)
	                    dodorel62	                   

Buna ziua . Eu am de achitat o pensie de intretinere si in hotararea pronuntata de judecatorie trebuie sa platesc aceasta suma pana cand fiul meu termina ... (vezi toată discuția)