avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema cu vecinul - geamuri deschise non stop
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema cu vecinul - geamuri deschise non stop

Buna seara,
Am si eu o problema dar nu am reusti sa gasesc nicaieri raspunsul.

Locuiesc intr-o asociatie de locatari/proprietari intr-un bloc la etajul 2. Problemele au inceput in urma cu 2 ani cand vecina de la etajul 1 a decedat iar fii acesteia au vandut apartamentul. Persoana care a cumparat apartamentul nu s-a mutat de atunci pana acum, iar in ultimele 2 luni geamurile au stat non-stop deschise. Am luat legatura cu noul proprietar de la inceput, dar nu am primit nici un raspuns, decat ceva de genul .. ca e apartamentul lui si face ce vrea.
Ma gandesc la faptul ca facad parte dintr-o asociatie de locatari/proprietari are si anumite drepturi fata de ceilalti membrii ai asociatiei, si anume nu poate sa faca lucruri care sa dauneze celorlati. In plus, de la o vreme parchetul de la mine din casa a inceput sa se umfle, la fel ca si factura de la gaze, deoarece in zona unde stau eu, incalzirea se face cu centrale de apartament.
Intrebarea pe care as dori sa o pun este daca exista cumva vre-o lege care sa reglementeze acest lucru.

Multumesc anticipat,
Catalin

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:26, 12 Februarie 2009
Nici n-o sa gasiti vreun text de lege, hotarare, ordonanta, regulament care sa oblige o persoana sa-si inchida geamurile. Dv chiar vorbiti serios in legatura cu parchetul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geam deschis vecinul de sub mine la bloc ... panaitm panaitm Buna ziua, Stau la etajul 4 si vecinul de sub mine, etaj 3 are mere si iarma geamurile deschise de la bucatarie si dormitor...si la mine este tare frig si ... (vezi toată discuția)
Geamurile deschise iarna 24/24 ore-nu se inchid niciodata!! dya_dia dya_dia Buna ziua! Locuiesc la bloc iar la etajul superior geamurile sunt lasate deschise non-stop inclusiv iarna. proprietarul e plecat la lucru in strainatate iar ... (vezi toată discuția)
Ce solutie are problema mea? daniel_t_p daniel_t_p Buna ziua! locuiesc in apartament proprietate personala intr-un bloc nearondat unei Asociatii de proprietari. Apartamentul de deasupra mea este nelocuit, ... (vezi toată discuția)