avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... supliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

supliment

Buna ziua !
Am o intrebare : se mai scade suplimentul din ajutorul social ?
Cel mai recent răspuns: gabi4him , utilizator 11:52, 29 Ianuarie 2013
Va rog sa imi raspundeti si mie ! sau sa imi spuneti unde sa caut raspunsul ! multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista un ajutor social pentru pensionari? cami0509 cami0509 Buna ziua! Am auzit astazi ca pensionarii cu pensii mici si bolnavi de diabet pot primi un ajutor social de la Primarie. Ma refer la mama mea, sector 1 , ... (vezi toată discuția)
Poate cineva primi si indemnizatie de insotitor si indemnizatie de handicap ? kitten53 kitten53 Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sora mea este bolnava de schizofrenie (o forma foarte grava, o pazim cu randul), este pensionara, ... (vezi toată discuția)
Transferul alocatiei din alt judet pe numele mamei R_oxana R_oxana am un copil de 2 ani si recent am implinit varsta de 18 ani si as vrea sa ii trec alocatia pe numele meu. pana acum mama mea ii era tutore legal si alocatia ... (vezi toată discuția)