avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... calcul cuantum taxa recuperata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

calcul cuantum taxa recuperata

1. la Tribunalul Buzau s-a actionat in instanta statul pt recuperarea taxei auto. Rezultat favorabil, Finantele au facut recurs. 2. Recursul s-a judecat la Judecatoria Ploiesti. Rezultat: respins ca nefondat, hotarare irevocabila. 3. Urmeaza sa mi se restituie taxa. INTREBARE: pe ce calcule?? Din cate stiu, s-a facut o calculatie inca de la primul termen, la hotararea data de Tribunalul Buzau, dar eu NU sunt in posesia dosarului. Ar fi relevant sa-l studiez sau imi e de folos o alta cale/actiune? Repet, ce ma intereseaza e sa stiu CINE SI IN CE BAZA calculeaza suma pe care o voi primi inapoi. Multumesc pt un raspuns prompt...
Cel mai recent răspuns: ioannn , utilizator 22:41, 29 Ianuarie 2013
Vveti obtine suma cuprinsa in hotararea judecatoreasca. Daca ati cerut, dobanzi legale, etc, acestea vor fi calculate de executorul judecatoresc la momentul executarii silitem, in caz ca executarea nu se realizeaza de buna voie de catre AFP
Deci eu stiu ca urmeaza ca Finantele sa-mi dea banii. Nu e nicio discutie aici, ele se supun hotararii judecatoresti definitive de la Judecatoria Ploiesti. Inteleg ca judecatorul de la Buzau, atunci cand a judecat cauza, a stabilit suma pe care o voi primi, insa pot Finantele sa-mi dea mai putini bani, tinand cont ca eu NU am hotararea judecatoreasca si nu stiu cu exactitate suma inscrisa in ea? Se pot face misculatii de acest gen?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2013
ioannn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respins hotarare definitiva si irevocabila craciun jean craciun jean Am nevoie de o lamurire. Acum aproximativ trei luni de zile am castigat in prima instanta un litigiu de munca si apoi am legalizat sentinta civila la tribunal ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Casele nationalizate stana marius stana marius in 1974 tatal meu cumpara un imobil nationalizat de la IJGCL BUZAU respectiv SPATIUL LOCATIV de atunci, in 1985 apare decesul tatalui meu si in 1986 pe baza ... (vezi toată discuția)