Avand in vedere faptul ca prin PUG 34/2006, legiuitorul nu dispune fata de faptul ca o societate care este in reorganizare judiara poate sau nu sa participe la procedura de licitatie publica va rog sa-mi raspundeti daca cunoasteti alt act normativ care ar interzice asa ceve, pentru ca nu stim daca sa mergem in asociere cu o societate care este in reorganizare judiciara.
Stiu doar ca prin art 181 din ordonanta 34/2006 este interzis participarea la procedura in stare de faliment dar in stare de reorganizare judiciara????????????
Daca nu se dipune sa inteleg ca avem voie?????????????
Nici in fisa de date nu se restrictioneaza cu nimic
se poate merge in asociere. doar daca e in faliment oferta va fi respinsa. pe de alta parte o societate in reorganizare judiciara poate avea alt tip de probleme (datorii la stat de ex.) si astfel sa fie exclusa din procedura. doar pt acest motiv oferta nu poate fi respinsa insa trebuie analizate si celelalte criterii, in special cele economice pt a nu va trezi cu surprize.
MULTUMESC
Asta urmeaza, sa cercetaz daca au sau nu datorii si restul actelor, dar m-am impiedicat la primul pas. Daca se poate sau nu sa meraga? Dupa aceea urmeaza sa analizez si celelalte aspecte