avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... gradina din fata blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

gradina din fata blocului

buna ziua,
Ma intereseaza care este statutul terenului din fata blocului, ma refer la bucata mica de teren aferent fiecarui bloc..
Vecina de la parter a facut cotet de gainiin fata geamului, a ingradit terenul cu un gard foarte inalt si a pus lacat.Din cate am inteles de la vecini crestea gaini in mod frecvent dar acum aduce gaini mai rar din cauza unor reclamatii primite.
Spatiul arata deplorabil, cotetul este construit din lemne ce au putrezit.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 11:47, 29 Ianuarie 2013
Nu este normal ce se intampla la blocul dvs. Terenul de care vorbiti apartine domeniului public gestionat de Consiliul Local. Acolo trebuie sa mearga presedintele as. prop. sa faca reclamatie, daca nu ajungeti la nici-o concluzie sanatoasa cu vecina dvs.
Totul trebuie dezafectat, curatat, plantat flori, pomi, iarba. Dvs. vecinii trebuie sa va ocupati de toate acestea, nu lasati numai pe cei de la parter - cum se intampla de obicei.
Succes!
unde sa ma adresez mai intai? unora de pe scare le e cam frica de femeia de la parter, am aflat de la administratora ca la ultima sedinta a batut-o pe o alta vecina si de atunci nu se mai fac sedinte.
Daca va este teama sa discutati cu presedintele asociatiei, cu membrii comitetului, cu vecinii dumneavoastra, faceti sesizare descriind situatia si o trimiteti la primarie, politie, prefectura, autoritatea de sanatate publica... Gasiti adresele tuturor pe internet si postati scrisoarea pe site-urile lor sau o atasati la email.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)
Gradina blocului acoperita cu pietris andypandy andypandy Gradina blocului acoperita cu pietris. Buna ziua, am o intrebare legata de gradina blocului care este teren public si amenajat de ADP. Avem un vecin nou la ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitor la regimul juridic al pomilor plantati pe proprietate comuna alexzgardan alexzgardan Buna ziua! Am o intrebare referitor la regimul juridic al pomilor plantati in fata unui bloc de locuit. Sunt proprietar al unui apartament intr-un bloc cu 27 ... (vezi toată discuția)