avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice OUG 77/2012
Discuție deschisă în Achiziţii publice

OUG 77/2012

Modificarea art. 19 din OUG 34/2006, prin introducerea art. 19'1, impune autorităţii contractante transmiterea în SEAP a unei NOTIFICÃRI privind achiziţia directă a cărei valoare depăşeşte 5.000 de euroi.
Înrebare;
1. Când se stabileşte valoarea de 5.000, doar la data achiziţiei?
sau şi pe parcurs când la un moment dat se cumulează valorile anterioare atingându-se pragul de 5000 euro?
2. Ce înţelegeţi prin document justificativ, în afară de factură.
Cel mai recent răspuns: dapos , utilizator 12:03, 5 Martie 2013
eu inteleg , dupa cum reiese din oug, ca se refera la o singura achizitie directa care depaseste 5000euro si nu la acele achizitii pe un singur cpv, care cumulate, depasesc aceasta valoare.
iar in ceea ce priveste documentul justificativ, aici cred ca e mai clar: factura si/sau contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare achizitie directa 1ppp 1ppp La o achizitie directa de peste 5000 E facuta online din catalogul electronic mai trebuie trimisa notificare? Multumesc! (vezi toată discuția)
Achizitie de peste 5000 de euro cristinacarina cristinacarina Buna ziua!Cum ati proceda in cazul in care ati incheiat un contract de achizitie sub pragul de 5000 de euro, care nu trebuie notificat la ANRMAP si dupa nici o ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)