avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... PFA -administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

PFA -administrator

Buna ziua,
cine ma ajuta cu un model de contract intre o PFA (administrator) si o asociatie de proprietari.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:08, 29 Ianuarie 2013
Vi-l faceti d-voastra functie de clauzele pe care doriti sa le treceti in acel contract. Nu exista unul tip !
In partea dreapta a acestei pagini la "Documente utile" gasiti un model de Contract de administrare. Puteti sa-l adaptati situatiei concrete pentru asociatia si administratorul dumneavoastra. Puteti sa-l faceti cat mai scurt si sa anexati o fisa a postului unde sa prevedeti in amanunt programul, drepturi, obligatii... Sau puteti sa includeti toate aceste prevederi concrete in acest document.
www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model conventie de esalonare a platilor scopada2007 scopada2007 Unde aș putea găsi un model de eșalonare a plăților pentru debitor Asociație de Proprietari Vș mulțumesc (vezi toată discuția)
Conventie Calinf Calinf Aveti oare un model de conventie incheiat intre Asociatia de Proprietari si proprietarii spatiilor comerciale de la parterul blocului? (vezi toată discuția)
Formular contract angajare administrator bloc aviatorul707 aviatorul707 Asociatie de proprietari nou infiintata dorim sa angajam un administrator de bloc si vrem un model de contract intre asociatie si administrator. Ne puteti ... (vezi toată discuția)