avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Baza de date forum
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Baza de date forum

Va salut!
Problema pe scurt: am fost membru al unui forum privat. Proprietarul forumului a decis ca vrea sa-l inchida, dar a fost de acord sa dea membrilor acces la baza de date pentru o scurta perioada, timp in care membrii sa-si poata organiza un nou forum si sa migreze datele. Intre timp proprietarul vechiului forum declara razboi noului forum. Intrebare: noul forum poate fi acuzat de nerespectarea legii drepturilor de autor? Fac observatia ca vechiul forum avea circa 300 de membri activi, iar noul forum are mai putin cu 2-3.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:28, 2 Februarie 2013
Daca posesorul vechiului forum a declarat ca permite reutilizarea bazei de date in mod gratuit, nu se mai poate razgandi. Problema e cum dovediti ce a declarat el (martori, citate, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt președinte de asociație și, din anumite motive, vreau să demisionez dar nimeni nu vrea să preia funcția. cum aș putea scăpa, totuși? aditza222 aditza222 Sunt presedinte de asociatie si din anumite motive vreau sa renunt la aceasta functie. Problema este ca nimeni nu vrea sa preia rolul si atunci, conform legii ... (vezi toată discuția)
Noul proprietar al masinii nu a transcris-o/inmatriculat-o pe numele sau mihneaandrei mihneaandrei Am vandut o masina catre un cumparator, prin contract de vanzare-cumparare, am pastrat o copie dupa toate actele, si am completat pe talon \"instrainat ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca camellia_camy camellia_camy As dori sa stiu in cazul in care asiguratul isi schimba CI si adresa nu mai este aceeasi ,afecteaza cumva polita RCA deja incheiata (cu adresa veche ) Va ... (vezi toată discuția)