avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... studii de licenta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

studii de licenta

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare:
Acum doi ani, m-am inscris la o facultate privata, la cursuri cu frecventa redusa, pentru ca lucram si programul nu-mi permitea sa ma inscriu la zi. Anul acesta, din lipsa de studenti, si prin urmare lipsa de bani conducerea facultatii, a hotarat scoaterea acelor cursuri premergatoare sesiunii, Taxa e destul de mare, aceasi ca si in anii precedenti cand se faceau acele cursuri, pe studentii care erau la FR, trecandu-i la zi.
Acum, problema mea e ca ma simt jecmanita, pt ca in-afara ca ma examineaza, si imi pun la dispozitie cursurile, in format electronic, bineinteles, ei nu fac altceva de banii aia( 3000 lei). As avea posibilitate sa merg la zi, nu ma da nimeni afara, dar eu m-am inscris la FR, pt ca lucrez si nu pot sa ajung la ore in fiecare zi.
Exista vreo cale de a ataca aceasta situatie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 15:38, 29 Ianuarie 2013
Cititi-va cu atentie contractul cu facultatea si regulamentul facultatii la care ati aderat. Vedeti in primul rand acolo ce modificari au ei voie sa faca pe parcursul anului scolar sau in general, sau macar ceva legat de acestea Functie de acest lucru mergeti mai departe sau nu !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa urmez facultatea de drept, dar la id. are acceasi valoare ca si cea la zi? Luciana Lefter Luciana Lefter Buna ziua! Am o problema care ma macina de foarte mult timp. Imi doresc din tot sufletul sa devin avocata, dar situatia financiara nu imi permite sa urmez ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pe timpul facultatii florea_theodora florea_theodora Buna, sunt studenta in anul I la o facultate din cadrul Universitatii din Craiova, cursuri de zi, cu taxa. Anul universitar a inceput in luna octombrie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Liz Revai Liz Revai Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie: Studenta in anul 2 la litere in cadrul UVT(studii cu frecventa), cu repetare de an din cauza lipsei catorva credite din ... (vezi toată discuția)