In urma cu 3 ani de zile ,tatal meu a preluat asociata de locatari a blocului in care locuim . A fost preluata in prealabil de la un vecin care nu a predato cu nici un registru contabil sau bilant ,balanta ,stampila etc.. adica fara nici o forma legala , doar un proces verbal de mana intre el si tatal meu cu ultimele incasari si cateva chitante + aproximativ 2000 lei cash. Ulterior tatal meu a cerut contabilului blocului bilantul ,balanta si registrul de casa ,insa nu exista decat bilantul anual, din care a reiesit ca in perioada in care vecinul meu a gestionat scara avea o lipsa in gestiune care se reflecta acum in activitatea financiara a tatalui meu. Neavand registru de casa si balanta nu putem dovedi lipsurile faptice a banilor nicicum. El incearca sa se disculpe insa dupa o scurta analiza a documentelor/chitantelor din perioada in care el a fost administrator reiese ca si-a luat salariile de administrator insa nu si le-a scos din cheltuile contabile ,deci nu a facut nici un document contabil din care sa reiasa platile catre el. Domnul doreste sa inregistreze acum dupa 5 ani de zile anumite facturi fiscale pe care le-a achitat el insa nu le-a inregistrat in activitatea contabila.EXISTA ACEASTA POSIBILITATE? Tatal meu a gestionat activitatea blocului fara a avea lipsuri, si cu toate bonurile si chitantele la zi ele fiind inregistrate la timp in activitatea contabila a firmei asta de cand a preluat asociatia si pana acum. CE E DE FACUT? cum putem dovedi nevinovatia tatalui meu? pentru ca si acest domn a spus intr-un moment de adevar ca a preluat si el la randul sau asociatia cu lipsuri de 6000lei de la primul administrator .
SUNTEM IN IMPAS nu stim de unde sa incepem si cum sa terminam.
astept ajutorul dumneavoastra daca binevoiti !