Buna Ziua,
Spuneti-mi va rog, eu, ca societate prestatoare de servicii, am dat in judecata o persoana fizica pentru datoria acumulata la mine, (12000 lei). Urmatorul pas este sa ma adresez executorului judecatoresc pentru executare silita.
Care este procentul legal, sau suma , pe care trebuie sa o platesc catre executor ? Si daca nu reuseste sa faca persoana in cauza sa plateasca ce pot face ? Pot sa-i execut apartamentul sau bunurile din casa ?
Va multumesc.
Cazul contrar...
Am o exec. silita, in calitate de debitor, la care am facut cerere de suspendare provizorie, voi face contestatie la executare. Motive: Este o asociatie, reprezentantul legal nu este legal, avand un interes personal imobiliar, si-a arogat o calitate pe care o voi contesta cu propriile inscrisuri din dosare. Acestea sunt contradictorii, 2-3 inscrisuri contrazic pe al patrulea. Am sa fac imediat plangere penala pentru fals in declaratii si uz de fals, pentru atribuirea unei calitati pe care nu o are. Arogarea acestei calitati este consecinta faptului ca NIMENI din aceasta asociatie nu a vrut sa isi murdareasca mainile cu aceasta marsavie.
In alta ordine de idei, la recursul declarat la TB (pierdut irevocabil si definitiv) am facut contestatie in anulare( depusa inainte de data la care a devenit definitiva) pt ca inst. a refuzat sa admita trimiterea la Curtea Constitutionala a 2 exceptii de neconstitutionalitate formulate ( avea dreptul doar daca ele ar fi fost declarate deja neconstitutionale). De urgenta am de rezolvat problema cu executarea...suma datorata nu corespunde, in plus au fost respinse incercarile mele de a plati, dosarul este "cu cantec", iar mie mi-e frica de alte abuzuri. Nu stiu daca ma anunta cand vin, nu stiu ce obligatii am, nu stiu ce drepturi am: oricum in caz extrem accept sa platesc-cu bani imprumutati, dar ma intreb daca ii mai recuperez si in plus, nu cred ca trebuie sa platesc cheltuieli de executare daca IN MOD REAL NU CORESPUND SUMELE si uzul de fals VA FI RECUNOSCUT de instanta. Mi se pare un caz antologic!
Executare silita
nuzicacu
Sunt aproximativ trei luni jumatate de cand a inaintat Decizia definitiva si irevocabila investita si care se refera la recuperarea unei sume de bani drept ... (vezi toată discuția)