avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... facturi - plati la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

facturi - plati la intretinere

buna ziua
am o intrebare : se poate trece la "cheltuieli diverse" si apoi in totalul de plata la intretinerea lunara - costul coroanelor mortuare ?
anul trecut au fost patru decese in bloc, (deci 4 coroane) costul acestora, s au regasit in "cheltuieli diverse ", si puse in totalul intretinerii pe luna respectiva.. mai ales ca nu a fost specificat acest lucru..suma nu este mare, doar procedeul, nu stiu daca a fost corect ?!
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: selon87 , utilizator 12:11, 25 August 2013
eu am intrebat NUMAI - daca este legal procedeul de incasare a banilor- cat despre vecini, nu stiu cine sunt, nici pe care scara au fost decesele ( abia m am mutat in apartament) dar, multumesc pentru delicata sugestie, am sa intreb si la blocurile vecine, un ajutor este binevenit de la oricine in aceste momente de impas.
cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii adriandanciu90 adriandanciu90 Buna ziua. S-a stabilit in adunarea generala strangerea unui fond de reparatii repartizat pe 6 luni de intretinere. Cand fac reparatii, iau din banii stransi ... (vezi toată discuția)
Marire fond reparatii teo30967 teo30967 fondul de reparatii a fost marit prin hotararea comitetului executiv al asociatiei, cel initial fiind insuficient pentru reparatiile curente. care era ... (vezi toată discuția)
Pot fi dat in judecata pentru neplata fondului de reparatii de anul trecut? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si numai bine! Am si eu 2 intrebari Fondul de reparatii de la bloc a fost stabilit de catre comitetul executiv, nu de adunarea generala, cum ar ... (vezi toată discuția)