avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc -somatie !
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc -somatie !

....se primeste o somatie din partea unui executor judecatoresc , anexata fiind o sentinta judecatoreasca .
S-a solicitat executorului o copie a procesului verbal de executare , care normal trebuia incheiat si prin care au fost stabilite cheltuielile , acesta nepunandu-l la dispozitie , pentru formularea contestarii la executare .
...e normal ..????
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
tutu12, utilizator
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 20:56, 30 Ianuarie 2013
debitorul-contestator este indreptatit sa primeasca o copie COMPLETA a dosarului de executare.
Daca debitorul a formulat contestatie la executare,are dreptul sa solicite instantei de judecata ca executorul judecatoresc sa puna la dispozitia instantei de judecata copie dupa dosarul de executare silita
..da , dar cum se poate face contestatie unei executari atata timp cat nu s-a comunicat un proces verbal de executare cu , cuantumul executarii ..??????
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2013
tutu12, utilizator
dupa cum am spus: mergeti la executorul respectiv si consultati/copiati dosarul!!! aveti grija la termene: 15 zile ptr contestatie, de la notificare.
Executorul judecatoresc a intocmit si a comunicat somatie de plata care contine totalul sumei dispuse de instanta de judecata prin titlul executoriu la care se adauga si cheltuielile de executare

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu simona35 simona35 Pot investi cu formula executorie o decizie penala data in apel, recursul fiind respins? Sau trebuie sa investesc decizia data pe fond? Care ar fi procedura? (vezi toată discuția)
Executare silita anaf DumitruC DumitruC Buna ziua, In Aprilie mi-a fost definitivat un dosar penal in urma caruia a trebuit sa platesc 660 lei cheltuieli judiciare. In momentul in care dosarul a ... (vezi toată discuția)
E posibila executarea silita in conditiile in care exista o incuviintare de la judecatorie, iar debitorul si-a achitat datoria inainte de emiterea unei somatii? sergiud sergiud Buna ziua, Sora mea e debitor intr-un proces de partaj, iar pe 22 octombrie 2013 a fost emisa o hotarare definitiva si irevocabila din care reiese ca ... (vezi toată discuția)