avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Referitor la numele dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Referitor la numele dupa divort

Pe 7 ian a.c am avut infatisarea la divort cu acordul partilor , scurt si la obiect astept hotararea . Am solicitat in cererea de divort revenirea la numele anterior casatoriei . Acum regret , ex-sotul nu ar fi avut nicio obiectie sa pastrez numele . Mai exista vreo posibilitate de a ramane totusi la acelasi nume ? ( in afara de a ma recasatori tot cu el - gluma proasta #-o) Multumesc .
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 15:31, 11 Februarie 2013
Din pacate nu, din moment ce ati declarat in fata instantei ca doriti revenirea la numele purtat anterior. Ar fi o solutie, insa pe cale administrativa, la primarie. Cu stima.
Faceti recurs pe cererea accesorie privind numele.
este lipsit de interes, hotararea a fost pronuntata astfel cum a solicitat partea.
Lipsit de interes?
Daca partile vin in recurs si spun ca a fost o eroare de intelegere?
Ce inseamna interesul procesual pentru dv., ca nu pricep...
Multumesc frumos. Raspunsul dvs imi este cel mai satisfacator . M-ati putea ajuta, orientativ , cum sa intocmesc aceasta cerere de recurs referitor la problema pe care o am ? si alte lucruri esentiale de care ar trebui sa tin cont ? Mentionez ca inca nu am primit nici o hotarare pana acum, infatisarea asa cum am mai spus a fost pe 7 ian a.c. cu acordul partilor. Multumesc ptr intelegere .

Alte discuții în legătură

Anulare divort !!! bflorin24 bflorin24 Nu stiu daca titlul este corect exprimat dar ce ma intereseaza pe mine este urmatorul lucru: -pe data de 02.03.2011 am avut ultima infatisare in procesul de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort border border buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti cum procedez si daca se poate sa-mi pastrez totusi numele din timpul casatoriei,avand in vedere ca in data de 9 mai s-a ... (vezi toată discuția)
Divort nuti_m nuti_m Pe 11 ian ac, am fost prezenti in instanta, impreuna cu sotul meu, la divort de comun acord. De la depunerea dosarului si pana la infatisare, am hotarat sa ne ... (vezi toată discuția)