avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort, interpretare solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort, interpretare solutie

buna ziua,

va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf

Ora estimata: 08:30
Complet: C1 MF
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea. Desface casatoria prin acordul partilor. Dispune revenirea reclamantei la numele purtat anterior casatoriei , acela de BURTAN. Cu apel in 30 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica astazi 04.11.2013.
Document: Hotarâre 04.11.2013


multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:51, 6 Noiembrie 2013
NU este nimic complicat,instanta a dispus desfacerea casatoriei datorita exprimarii acordului dvs (nu se mai pune problema culpei vreuneia dintre parti )iar aceasta hotarare poate fi atacata cu ape Dupa comunicarea sentintei o puteti legaliza fara a mai astepta cele 30 de zile daca depunei o cerere atat dvs cat si SOTUL prin carea renuntati la calea de atac
multumesc dar nu pot depune pt ca sotia nu este de acord.dar divortul s a terminat?
In cazul in care sotia nu este de acord cu desfacerea casatoriei prin acordul partilor, are posibilitatea sa faca apel.
Daca a fost un divort prin acord, instanta s-a pronuntat irevocabil pe divort, partile pot ataca cu apel doar in ce priveste numele , daca alte accesorii nu au fost.
Sunteti divortati, dar tot nu legalizati hotararea decat dupa ce trece perioada in care se poate ataca hotararea pt nume.


alta infatisare nu s a dat deci hotararea in cat timp poate ajunge?este pe ilfov la cornetu

Alte discuții în legătură

Divort, interpretare solutie berciumihaela berciumihaela Buna ziua, Va rog sa/mi traduceti si mie acest paragraf multumesc Ora estimata: 08:30 Complet: C1 MF Tip solutie: Admite cererea Solutia pe ... (vezi toată discuția)
Sentinta divort bianca20 bianca20 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu descifrarea unei sentinte de divort, comunicata prin posta la data de 20.06.2011. Infatisarea a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Hotararea unui divort. va rog lamuriti-ma!!! Iordache Alexandra Iordache Alexandra Buna ziua. Ma numesc Iordache Alexandra, am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati!! am fost casa torita la Craiova (eu sunt din Dr.Tr.Severin) timp de 6 ... (vezi toată discuția)