avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot sa divort intro zi
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot sa divort intro zi

eu si sotul meu am hotarat sa divortam .nu avem copii si vrem sa divortam cat mai repede .suntem amandoi de acord .se poate la notar ????? cum sa procedam pentru ca el trebuie sa plece din tara si vrem sa demaram formalitatile cat mai urgent
Chiar daca depuneti cererea azi la notar/primarie , vi se acorda o luna termen de gandire, si doar dupa aceea vi se elibereaza certificatul de divort.

Mai simplu ar fi sa mandatati pe cineva cu procura notariala pentru divort atat dv cat si sotul.
Conform norme in vigoare nu exista facilitatea solutionarii in termen de 1 zi
Incheiati procura notariala in favoarea unui tert care sa poata desfasura demersurile si etapele necesare obtinerii certificatului de divort
Nu cred ca este posibil sa divortezi la starea civila/ notar prin mandatar. Doar in instanta, prin mandatar avocat si in cazuri bine definite. Sotii trebuie sa se prezinte personal si sa isi exprime acordul privind desfacerea casatoriei
Prin mandatar puteti depune cererea la notar, dar cand veti fi rechemati, numai personal se poate divortul.
Prin mandatar - procura notariala -, intradevar doar in fata judecatorului se poate pronunta divortul, insa este cea mai buna solutie in acest caz.

Alte discuții în legătură

Divort prin acordul partilor ileana1 ileana1 am o prietena plecata in Anglia,sotul ei este tot acolo;nu mai sunt impreuna,stau de ceva vreme separat;nu au copii,nu au bunuri de impartit.Vor sa ... (vezi toată discuția)
Divort la notar ContSters212343 ContSters212343 Buna ziua,as dori sa stiu daca pot divorta la notar fara a ma prezenta deloc......sa mearga doar sotul in numele la amandoi?Eu ii pot face o imputernicire. Eu ... (vezi toată discuția)
Apel pe nume- hotarare divort bllonddy bllonddy Buna ziua. Am si eu o intrebare si v-as fi tare recunoscatoare daca mi-ati raspunde. Amprimit ieri hotararea de divort (divort prin acord, cu solicitarea ... (vezi toată discuția)