avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 112 pentru 2013
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 112 pentru 2013

Stie cineva cum se poate completa decl.112 pentru anul 2013?
Intreb asta deoarece formularul de pe portalul ANAF, ultima varianta afisata din 20.09.2012, nu permite schimbarea anului din 2012 in 2013.
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 21:02, 4 Februarie 2013
Mai asteptam....ieri i-am intrebat pe cei de la AF 3 si nu stiau ca declaratia nu permite schimbarea anului...
Si eu le-am scris pe contact de pe portal.
Inseamna ca stam cu ochii pe site-ull ANAF.
Ca deobicei nu stiu de capul lor!
Daca cineva a completat D.112 pentru ianuarie 2013 sa ne anunte si pe noi, ca poate nu suntem pe faza cand va catadicsi ANAF sa-si puna la punct programele, ca ei au grija sa ne torpileze daca intarziem cu depunerea declaratiilor...
Se gandesc probabil ca mai este timp pana pe 25 februrie 2013, :) numai ca uita ca ne-au bombardat cu 010 pentru schimbarea de la profit la micro din nou !
Iata ce am primit chiar acum, ora 11:25 pe email"

Stimata doamna
Urmare e-mail-ului dumneavoastrã inregistrat la Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Directia Generala de Metodologii Fiscale Indrumare si Asistenta a Contribuabililor sub numarul AC – 1116588/2013, vã comunicãm cã versiunea programului pentru completarea declaratiei 112 aferanta anului 2013 este in lucru si va fi publicata in curand pe site-ul ANAF.

Cu stima,

Mihaela HUTANU- Director general adjunct
Directia generala de metodologii fiscale, indrumare si asistenta a contribuabililor

Alte discuții în legătură

Declaratie 010 pentru trecerea de la microintreprindere la platitor de impozit pe profit Iulian MANEA Iulian MANEA De la \"radio-sant\" am auzit ca microintreprinderile trebuie sa depuna declaratia 010 pentru a modifica vectorul fiscal incepand cu 01/01/10 in sensul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit sau impozit pe profit? madalu madalu Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Am o societate nou infiintata in ianuarie 2013, care la Reg Com s-a inregistrat ca platitoare de imp pe ... (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)