avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insotitor pentru copil cu handicap intre 3 - 7 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insotitor pentru copil cu handicap intre 3 - 7 ani

Buna ziua
Sunt mama unui copil de 3 ani si 10 luni si sunt pe CIC cu handicap de la 3 la 7 ani
As dori sa stiu daca sotul poate sa solicite indemnizatie(cred ca asa se numeste) de insotitor pentru copil
Am intalnit mai multe mamici care au procedat asa , dar mie mi s-a spus de la Primarie ca nu se poate (jud MM)
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, O salariata se afla in CCC 2 ani pana la 16.08.2014. Tatal inca nu intrat in CCC o luna. Intre timp, salariata a nascut din nou in ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! având în vedere ,,noua” lege de a plati ... Yleana85 Yleana85 Bună dimineața! Având în vedere ,,noua ,, lege de a plati CAS și mamale aflate în concediu de creștere copil , vreau sa va întreb dacă și eu mama ... (vezi toată discuția)