Ce poate face un angajator impotriva controalelor ITM foarte frecvente (unul la 2 saptamani).
Banuieste ca aceste controale sunt urmare a reclamatiilor nejustificate ale aceleiasi persoane, reclamagiu de meserie.
Nu s-au aplicat sanctiuni, dar angajatorul e dat peste cap de atatea verificari.
Multumesc mult @freeelis, ma ajunt ceea ce mi-ati raspuns de fiecare data.=D>
La denunt calomnios nu am reusit sa obtin sanctionarea nici a unora care faceau plangeri penale aiurea. De fiecare data organul de urmarire constata ca lipseste latura subiectiva pentru a exista denunt calomnios, respectiv autorul denuntului nu a avut reprezentarea ca denuntul sau este calomnios / fals. Adica a fost de buna credinta in convingerea lui ca eu sunt vinovat de ceva.
Cat despre plangeri la ITM, ele nu sunt denunt.
Pentru denunt avem nevoie de "invinuirea mincinoasa, facuta prin plangere sau denunt, cu privire la savarsirea unei infractiuni de catre o anume persoana"
Or, reclamagiul meu nu ma acuza in fata ITM decat de niste contraventii, nu de infractiuni :(
Pot doar sa sper ca in viitor ajunge si la Politie :)
Da , intr-adevar, daca este sa vedem stricto senso infractiunea de denunt calomnios asa ceva ... NUP se da si cand exista elelemntele constitutive ale unei infractiuni ...:)
Vecin reclamagiu!
zdnicol
De cand a fost demis din functia de administrator, si chiar de pe vremea cand era administrator, un vecin ne strica linistea cu \"reclamatii\" la Politia de ... (vezi toată discuția)