avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat de inregistrare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat de inregistrare

Buna ziua,

Astazi am ridicat certificatul de inregistrare al firmei nou infiintate insa am o nelamurire: pe certificat la activitate principala a fost trecuta activitatea secundara din actul constitutiv. Ca sa fiu mai exact: in actul constitutiv sunt trecute urmatoarele: activitate principala - 4791; activitate secundara - 4652. Pe certificat sunt trecute urmatoarele: activitate principala - 4652 (adica activitatea secundara din actul constitutiv). E corect asa? Asa trebuie trecut pe certificatul de inregistrare al firmei sau a fost trecut gresit?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:28, 1 Februarie 2013
Trebuie sa mergeti sa vedeti de ce s-a gresit,daca pe actul constitutiv este alt cod CAEN la activ. principala.trebuie sa fie identic cu cel de pe certificat.
Va multumesc pentru raspuns.
Depuneti o cerere de indreptare a erorii materiale si atasati in copie actul constitutiv pe care l-ati depus la constituirea societatii. De asemenea, depuneti toate documentele in orginal care au inscris eronat in continutul lor obiectul de activitate principal. Toate acestea se vor reface fara sa mai platiti ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectul de activitate al societĂŢii petregmd petregmd Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire. In actul consitutiv al firmei am trecut la: Obiectul de activitate al societatii este: - Domeniul principal: cod ... (vezi toată discuția)
Activitate principala codificata gresit lcojoaca lcojoaca Am depus la ORC dosarul complet in vederea inregistrarii unui SRL,dar in Actul Constitutiv s-a strecurat o greseala de redactare ,adica: Societatea va avea ... (vezi toată discuția)
Stabilirea codurilor caen la innfiintarea unui srl IRR IRR Exista [b]limitare pentru numarul de coduri CAEN[/b] pe care le alegi la constituirea unui SRL?Mai exact, pe langa codul CAEN aferent activitatii principale a ... (vezi toată discuția)